vineri, 29 martie, 2024

Un om al străzii refuză să iasă din magazin, așa că angajații au chemat poliția. Cand a aflat care e motivul, polițistul a pus imediat mana pe el și…

Distribuie:

Publicat:

În iarna anului trecut, un bătrân fără adăpost s-a refugiat în interiorul unui magazin oarecare. Afară era furtună și ningea, iar el era îmbrăcat subțire și tremura de frig.

Bărbatul avea 83 de ani și aproape că i-au dat lacrimile când a văzut că angajații magazinului sunt gata să-l ajute. Oamenii i-au dat câte ceva de mâncare și au chemat poliția ca să-l transporte la un adăpost din oraș.

Totul ar fi trebuit să se termine aici, însă polițistul sosit la fața locului a fost Jose Flores, care nu a ramas indiferent la drama bătrânului. Stiind cât de frig este afară, Jose i-a cumpărat omului o pereche de cizme ”sănătoase” care să-l țină toată iarna.

Au devenit virale imaginile de pe camera de supraveghere, în care politistul sta ingenunchiat în fața bătrânului. Angajații magazinului au mai povestit că, în fața unui asemenea gest, omul fără adăpost a început să plângă și, drept mulțumire, a vrut să-i ofere polițistului mâncarea pe care tocmai o primise de pomană.

 

Sursa: unica.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img