vineri, 19 aprilie, 2024

UN POMPIER BARLADEAN ARE NEVOIE DE SANGE!

Distribuie:

Publicat:

De nenumarate ori viata lui a fost in pericol,  salvandu-i sau oferind ajutor celor care aveau nevoie. Acum a sosit randul lui sa fie ajutat! Pompierul barladean , Marius Obreja are nevoie urgenta de sange! Rudele si cei dragi au fost cei care au facut un apel public pe reteaua de socializare.

“ Tatal meu urmeaza a fi operat pentru a doua oara. Operatia nu va fi una usoara dar vom reusi si de data asta cu siguranta! Are nevoie de sange si de aceea apelez la bunatatea dvs si rog pe cei binevoitori sa donati la Centrul de Transfuzii Barlad pentru “Obreja Marius Dumitru- Spitalul de Urgenta Floreasca Bucuresti". Un share ajuta enorm! Va multumesc mult,mai ales in numele tatalui meu!” a postat fiul acestuia. Orice grupa de sange este binevenita si de aceasta picatura atarna viata unui om.

Marius Obreja este pompier de nouã ani activand la SMURD dar si la detasamentul de incendii. A inceput ca gardian la Barlad, apoi a ajuns la Politia Comunitarã, iar din 2007 este pompier. A participat la nenumãrate stingeri de incendii, salvand bunuri si vieti omenesti din foc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img