vineri, 29 martie, 2024

Un preot italian cu suflet mare vrea sa ingroape o romanca decedata de aproape doua luni. Ce i-a spus sotul la telefon

Distribuie:

Publicat:

Trupul neinsufletit al unei romance de 53 de ani, care se afla de mai bine de o luna morga unui spital din Nardo, provincia Lece, va fi ingropat crestineste datorita unui preot italian cu inima mare. Maria a murit in 13 decembrie 2017, dar de atunci nimeni nu s-a interesat sa ii faca inmormantarea a relatat publicatia lecceprima.it

Un preot italian din localitatea mai sus mentionata, Riccardo Persone, a lansat un apel de suflet in comunitatea pe care o pastoreste spiritual si ca urmare a initiativei sale   miercuri, 24 ianuarie, trupul neinsufletit al romancei va avea parte de o ultima slujba crestineasca , inainte de inmormantare.

"Soldatul necunoscut este un militar mort pe campurile de razboi, a carei identitate nu a fost niciodata cunoscuta. Mormantul sau este unul simbolic pentru ca ii reprezinta pe toti cei ce au murit in diferite deflagratii. Gandindu-ne la el, ne-am gandit la aceasta <<necunoscuta>> care merita sa aiba un loc de inmormantare", a fost apelul lansat de preotul italian pe pagina sa de facebook.

Preotul a luat legatura initial  cu sotul  femeii  de 53 de ani, care locuieste in Craiova, dar acesta a lasat de inteles ca nu are banii necesari pentru repatrierea trupului sotiei sale.

Pana la urma preotul a reusit sa invinga birocratia si a obtinut toate documentele necesare pentru a o putea inmormanta crestineste pe romanca abandonata intr-o morga, departe de casa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img