vineri, 29 martie, 2024

UN PRIMAR VASLUIAN O FACE “ CU OU SI CU OȚET” PE ELENA UDREA.

Distribuie:

Publicat:

Pe pagina de socializare a Elenei Udrea, primarul comunei Suletea din județul Vaslui a găsit de cuviință sa ii transmită personal toate supărările pe care le-a adunat de-lungul timpului.

Ciprian Tamas, edilul comunei își spune off-ul după ce  fostul ministru Elena Udrea, însoțită de prietena sa Alina Bica,  a postat poze din Costa Rica .

“ Ce  nesimțită ești, penalo!! Am fost la Roman și am stat de vorbă cu tine și încă trei prieteni de-ai mei! Venisem să te rugăm să-i spui lui Băsescu să intervină în scandalul cu Chevron, de la Pungești! Noi îți explicam cât de gravă e situația, iar pe tine te durea la bască…mâncăi mere! Ai distrus PD-L-ul, nenorocito! Tu și încă vreo doi lingăi…ați furat de ați spart! Nu ne mai sfida, pușcăriașo, vei sta fugară o viață!” ii scrie Tamas.

Primarul vasluian a fost alături de protestarii de la Pungești in scandalul gazelor de șist in care a fost implicată si compania americană Chevron. Acesta se afla la cel de al doilea mandat si a inițiat un mijloc de comunicare inedit între autoritatea locala si contribuabil. Acesta postează , ori de cate ori este nevoie,  ceea ce se întâmpla in comuna pe care o păstorește. Informatia ajunge astfel cu ușurintă si la cei care sunt plecați in străinătate dar si la asistații sociali.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img