sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un student candideaza la misto la presedintia Serbiei si este al doilea in sondaje – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Dupa cum o arata alegerile din colturile civilizate sau nu ale planetei, ceea ce pare o gluma, la inceput, ajunge, pana la urma presedinte. Se intampla acum si in Serbia: duminica au loc alegerile prezidentiale si un candidat care participa la misto este al doilea in sondaje, ca optiuni de vot. 

Isi zice Gandalf din Balcani, are 25 de ani, e student si s-a hotarat sa candideze cu un personaj de parodie, numit “Ljubisa ‘Beli’ Preletacevic”. Eroul jucat de el are un costum alb, ceas gigantic de aur, haina de blana si merge pe strada promitand joburi si bani in schimbul votului. (Nimic neobisnuit pana acum cu realitatea electorala din Romania. Sau din alte parti).

Luk Maksimovic a si declarat, de altfel, in mai multe randuri, ca doar se prosteste. Cateva din mesajele campaniei lui:

“Nu va mai exista coruptie. Decat a mea, bineinteles”

”Trimiteti toti bani direct in portofelul meu”

Maksimovic doreste sa devina prezentator TV, dar se pare ca ambitiile lui sunt prea mici in fata realitatii. Sondajele l-au dat saptamana aceasta al doilea in topul optiunilor, cu 11%. Lumea se foloseste de candidatura lui ca o forma de protest. Lucru care incepe sa il puna pe ganduri:

”O sa ajung presedinte si nici macar nu am terminat facultatea”.

La modul serios, insa, Maksimovic spune asa, potrivit Reuters: E cu adevarat ceva gresit in tara asta, daca un personaj ireal poate atinge multimile in felul acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img