vineri, 19 aprilie, 2024

Un tanar din apropiere de Husi a fost arestat.Prejudiciul se ridica la 10.000 de lei

Distribuie:

Publicat:

Politistii au retinut  un  tanar, de 28 de ani, din comuna Duda-Epureni, acesta fiind cercetat pentru savarsirea mai multor infractiuni de furt calificat.

Politistii Sectiei de Politie Rurala 4 Husi efectueaza cercetari fata de P. Daniel, de  28 ani, din comuna Duda-Epureni, banuit de savarsirea a sapte infractiuni de furt calificat.

Politistii au stabilit faptul ca, in perioada ianuarie 2014 – septembrie 2015, tanarul a patruns fara drept in locuintele mai multor persoane din localitatea Duda si a sustras bunuri (scule, bunuri alimentare, icoane, tablouri, imbracaminte) si bani. Acesta patrundea in imobile, cunoscand faptul ca proprietarii sunt plecati de la domiciliu sau acestea sunt nelocuite.

Prin faptele sale, tanarul a creat partilor vatamate un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei. Mai multe bunuri au fost recuperate si restituite partilor vatamate.In urma probatoriului administrat, P. Daniel a fost retinut pentru o perioada de 24 ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi, respectiv Judecatoria Husi cu propunerea de arestare preventiva.

Instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Husi si a emis pe numele tanarului mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat.

Fata de P. Daniel se continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a acestuia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img