vineri, 29 martie, 2024

Un turist roman povesteste cum a avut loc tragedia din Halkidiki, in care au murit o romanca si copilul ei

Distribuie:

Publicat:

Andi, un turist roman in Grecia, a povestit, in exclusivitate pentru Observator, cum s-a intamplat tragedia in care au pierit o romanca si copilul ei de 8 ani, in Halkidiki.

Barbatul spune ca dintr-o data s-a facut intuneric, iar cerul era brazdat de numeroase fulgere, apoi vantul a inceput sa sufle cu mare putere, dezradacinand copaci si provocand distrugeri importante.

Un turist roman povesteste cum a avut loc tragedia din Halkidiki, in care au murit o romanca si copilul ei

Un roman a povestit cum a inceput furtuna din Halkidiki, in urma careia o tragedie s-a abatut asupra unei familii de romani. O mama si copilul ei au murit, dupa ce acoperisul unui restaurant s-a prabusit peste ei.

"Eram in casa, cand a venit furtuna. S-a simtit destul de puternic, a durat cam jumatate de ora, dar a fost foarte puternica. N-am crezut ca poate exista asa ceva. Se vedeau doar fulgere, care luminau in continuu, totul era intunecat, iar norii au aparut dintr-o data, iar furtuna s-a terminat exact asa cum a inceput. Am inteles ca era un grup de romani care au luat masa la restaurantul respectiv, in momentul in care a inceput furtuna mare parte dintre ei au fugit, iar doamna cu copilul din pacate au preferat sa ramana, sa se adaposteasca de ploaie sub aceasta copertina, acest acoperis, peste care s-a prabusit un copac si s-a intamplat tragedia. Eu niciodata nu am mai vazut asa ceva. In general vremea e frumoasa, vara nu prea ploua si fenomene de genul acesta nu am mai intalnit", a declarat barbatul.

O romanca si copilul ei de 8 ani, ucisi de furtuna puternica din Halkidiki

Doi romani au fost ucisi de furtuna violenta care a lovit Halkidiki, mama si fiu. Sotul femeii si tatal copilului este ranit, internat in spital.

Ei se aflau intr-un restaurant in statiunea Nea Plagia cand acoperisul localului s-a prabusit din cauza vantului puternic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img