vineri, 29 martie, 2024

Un vasluian a fost muscat de organul genital dar a fugit din spital de frica vaccinului antirabic

Distribuie:

Publicat:

Potrivit Adevarul.ro,un adolescent de 17 ani a ajuns la Spitalul Municipal de Urgenta Barlad in noaptea de 1/2 februarie cu o plaga muscata la nivelul penisului

Tanarul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgenta Barlad in dimineata zilei de 2 februarie, in jurul orei 1. Acesta le-a spus cadrelor medicale ca putin dupa miezul noptii, in timp ce se deplasa catre locuinta, a fost muscat de un animal necunoscut in timp ce isi descarva vezica pe marginea santului. Fiind foarte intuneric, baiatul nu a putut sa vada ce fel de animal l-a atacat.

“Pacientul prezenta o plaga muscata peniana. A fost consultat la Urgente, apoi a fost trimis la Boli Infectioase in vederea administrarii vaccinului antirabic. A plecat din spital fara aviz”, a spus Adrian Gheorghiu, responsabil mass-media in cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Barlad.

 Adolescentul s-a prezentat cu fisa medicala la Boli Infectioase dar nu a mai asteptat sa-i fie administrat vaccinul antirabic si a plecat in aceeasi noapte fara a anunta cadrele medicale.

sursa:Adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img