sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un vasluian a gasit un portofel si l-a predat politistilor

Distribuie:

Publicat:

Joi,28 iulie,la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui s-au prezentat  Dorel Petrila, in varsta de 44 de ani, din comuna Pungesti si sotia sa, care au predat politistilor un portofel in care se aflau acte, carduri bancare si suma de 346 lei.  Domnul Petrila a afirmat ca in timp ce se afla in centrul municipiului Vaslui a observat ca dintr-un autovehicul a cazut un portofel. A incercat sa anunte conducatorul auto, insa acesta se indepartase de zona respectiva.

Pe baza documentelor gasite, politistii au stabilit faptul ca bunurile apartin unui barbat din comuna Miclesti. Acesta a fost invitat la Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui, unde i-au fost predate documentele si banii.

De remarcat si apreciat este atitudinea familiei Petrila care a avut ca rezultat recuperarea in scurt timp, de catre proprietar, a bunurilor pierdute.  Politistii le-au transmis multumiri pentru gestul lor si pentru simtul civic de care au dat dovada, considerand ca acestia merita din plin aprecierile noastre, fiind un exemplu demn de urmat de catre toti cetatenii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img