joi, 28 martie, 2024

Un vasluian a talharit o batrana pentru 350 de lei si niste produse alimentare

Distribuie:

Publicat:

Politistii au retinut un tanar, din comuna Bacesti, banuit de savarsirea infractiunii de talharie, victima fiind o vecina, in varsta de 85 ani. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui cu propunerea de arestare preventiva.

In ziua de 24 februarie , politistii Postului de Politie Bacesti au fost sesizati de o femeie, in varsta de 85 ani, din comuna Bacesti cu privire la faptul ca a fost victima unei infractiuni de talharie.
 
In urma investigatiilor efectuate de politisti din cadrul Postului de Politie Bacesti si Sectiei 6 de Politie Rurala Negresti a fost identificat C. Sebi, in varsta de 18 ani, din comuna Bacesti. Politistii au stabilit faptul ca tanarul i-a sustras femeii, prin smulgere, o sacosa in care avea 350 lei si produse alimentare. Fapta  a fost comisa in timp ce femeia se deplasa pe drumul public din comuna Bacesti.

Politistii au recuperat 300 lei, suma fiind restituita persoanei vatamate.

In baza probatoriului administrat, C. Sebi a fost retinut de politisti, iar astazi a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui cu propunerea de arestare preventiva.
Pentru a preveni astfel de fapte, politistii recomanda cetatenilor sa fie foarte atenti la bunurile pe care le transporta, atunci cand se deplaseaza pe drumurile publice.  Este recomandat ca pe strada, poseta sa fie pastrata pe umar, lipita de corp si protejata cu bratul, pentru a evita smulgerea ei.
De asemenea, atunci cand li se pare ca cineva ii urmareste, pot verifica acest lucru traversand strada. Daca individul respectiv alege aceeasi ruta, se pot indrepta  spre o zona aglomerata.
Daca merg pe strada dupa lasarea intunericului, este recomandat sa aleaga, pe cat posibil, strazi iluminate si sa fie insotiti de mai multe persoane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img