joi, 18 aprilie, 2024

Unde a fost gasit pistolul furat de la jandarmerita batuta in timpul protestelor. A fost ingropat la marginea lacului

Distribuie:

Publicat:

Arma furata de la Stefania, jandarmerita agresata la mitingul din Piata Victoriei de pe 10 august, a fost gasita in comuna Petrechioaia, din judetul Ilfov. Arma a fost ascunsa intr-o zona izolata, la marginea lacului. A fost ingropata in dreptul unor copaci. Este vorba despre un pistol Carpati cu gloante, calibrul 7,65mm.

Oamenii legii au gasit pistolul furat de la braul jandarmeritei intr-o zona izolata din Ilfov, in Petrechioaia. Suspectul i-a sustras femeii pistolul, in timpul protestului de pe 10 august, din Piata Victoriei.

„In urma actelor de urmarire penala continue desfasurate de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost recuperat pe raza judetului Ilfov, in urma cu putin timp, pistolul sustras in timpul evenimentelor violente ce au avut loc in ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestatiei din Piata Victoriei, Bucuresti”, anunta Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), intr-un comunicat de presa remis Mediafax.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au dispus, saptamana trecuta, arestarea unui barbat in varsta de 32 de ani, suspectat ca ar fi furat arma femeii jandarm la protestul din 10 august. El nu si-a recunoscut faptele in fata procurorilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img