vineri, 29 martie, 2024

UPDATE: A MURIT huseanul care suferea de cancer in faza finala

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Radu Cristi Florian, tanarul de doar 21 ani, din Husi, tatal unui copil de 1 an si 8 luni, s-a stins din viata astazi. Dependent de morfina, in lupta cu boala necrutatoare care i-a rapit tineretea, Radu Cristi Florin nu a mai rezistat. S-a stins prea tanar, lasand in urma un copil si o sotie, singuri in lupta cu viata dura, care de curand le-a luat si locuinta. Dumnezeu sa-l odihneasca!

STIREA INITIALA:
Are 21 de ani, iar viata este necrutatoare cu el. Radu Cristi Florin a fost diagnosticat cu cancer in faza terminala. Este dependent de morfina, iar de curand a pierdut si locuinta unde statea cu chirie. Tanarul bolnav are o sotie si un copil de 1 an si 8 luni.

Strigatul lor de ajutor a fost auzit de mai multe persoane din Husi. „I-am ajutat in limita posibilitatilor noastre, cu alimente, cu ceva medicamente. Sper ca husenii sa nu ramana indiferenti la strigatul de ajutor al acestui om. Familia nu vrea bani, are nevoie de alimente pentru traiul zilnic si medicamente pentru boala lui Radu”, a declarat, pentru bzv.ro, o apropiata a familiei greu incercata de Dumnezeu.

Radu Cristi Florin va fi prezent in platoul Acces Direct luni, 29 ianuarie. Cei care doresc sa ii intinda o mana de ajutor tanarului bolnav se pot interesa de soarta lui telefonic, la numarul 0773.898.190, sau pot merge direct pe Soseaua Husi-Stanilesti, nr. 3, 2B, ap. 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img