sâmbătă, 20 aprilie, 2024

UPDATE HUSI : Iftinca a fost arestat preventiv pentru 30 zile

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Politistii au retinut un tanar din comuna Dimitrie Cantemir, banuit de comiterea a trei infractiuni de furt.

Politistii din cadrul Politiei municipiului Husi au probat activitatea infractionala a unui barbat de 31 de ani, din comuna Dimitrie Cantemir, banuit de comiterea a trei infractiuni de furt calificat.

Politistii au stabilit faptul ca, in perioada septembrie – noiembrie a, barbatul a patruns in doua unitati de invatamant si intr-o unitate medicala din municipiul Husi si a sustras sume de bani din gentile a trei persoane. Prejudiciul stabilit prin comiterea faptelor este de 405 lei.

Tanarul a fost retinut pentru o perioada de  24 de ore, iar astazi va fi prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi pentru dispunerea unei masuri preventive.

In baza art. 202 alin. (1) si (3) din Cod pr. penala, art.223 alin.(2) din Cod pr. penala si art.224 Cod pr. penala, dispune arestarea preventiva a inculpatului IFTINCA MARIAN, pentru savarsirea unei infrac?iuni de furt in forma continuata, prevazuta de art. 228 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal ?i a unei infrac?iuni de furt calificat prev. de art. 228 alin.1, 229 alin.1 lit. b ?i d ?i alin.2 lit. b Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o perioada de 30 zile, incepand cu data de 13.11.2018 si pana la data de 12.12.2018, inclusiv. In temeiul art. 202 al. 4 lit. b si d C. pr. penala, respinge cererea formulata de inculpat, prin aparator, privind luarea masurii preventive a arestului la domiciliu sau masura preventiva a controlului judiciar. Dispune emiterea mandatului de arestare preventiva. In baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia.

    

Stirea initiala : Politistii din cadrul Biroului Infractiuni Criminale din cadrul Sectiei Husi au probat activitatea infractionala (furt) a unui tanar care actiona pe raza Husului . Iftinca Marian are domiciliu in comuna vasluiana Dimitrie Cantemir, insa de o perioada lunga de timp isi ducea veacul la niste cunostinte pe raza municipiului Husi.  Individul a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de maine sa fie adus in fata judecatorilor care vor decide daca va primi mandat de arestare preventiva pe o perioadă de 30 de zile .  Inftinca are un cazier plin cu infractiuni de furt. În primavara acestui an a fost prins in timp ce fura lucruri din posetele femeilor de prin curtea spitalului municipal Husi . Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img