marți, 23 aprilie, 2024

UPDATE : Politistul vasluian Mihai Vizitiu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Magistratii Tribunalului Bucuresti au incuviintat, astazi, 8 noiembrie, cererea procurorilor pentru a dispune arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile emisa pe numele politistului vasluian Mihai Vizitiu, acuzat ca a omorat un tanar in luna martie a acestui an . Victima era nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui

Stirea intiala : Politistul * Mihai Vizitiu * care a impuscat in cap un tanar conducator auto, recidivist, in varsta de 26 de ani, este acuzat acum de omor, desi in prima faza a fost cercetat de ucidere din culpa. Victima, Adrian Munteanu, avea domiciliu in localitatea vasluiana Puşcaşi şi era nepotul fostului şef al Biroului Rutier Vaslui, subcomisarul Iulian Munteanu. Coincidenta ori nu, politistul care l-a impuscat pe Adrian este chiar agentul care l-a denuntat pe fostul sef al Politiei Rutiere Vaslui la DNA.

Va reamintim faptul ca Adrian Munteanu, in varsta de 26 de ani, nepotul fostului şef al Biroului Rutier Vaslui era urmărit prin municipiul Vaslui in luna martie de poliţiştii de la Rutieră, care detineau informaţiii că acesta conduce autoturismul, deşi are dreptul de a conduce suspendat fiind cercetat în mai multe dosare pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice şi conducere fără permis.

Avocata familiei celui impuscat a declarat pentru bzv.ro:

“Am avut încredere de la momentul preluării cazului de către PICCJ in soluționarea corecta a laturii penale, in considerarea aspectelor invocate in apărarea părților civile, respectiv existența elementului intențional in uciderea victimei.

 

VEZI SI : Acuzatii grave in cazul tanarului impuscat in cap de un politist: "Procurorii de la Parchetul Vaslui gestioneaza cazul pe repede inainte"

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img