joi, 28 martie, 2024

UPDATE : Primul caz de coronavirus din judetul Vaslui, CONFIRMAT !

Distribuie:

Publicat:

UPDATE : Tanarul de 31 de ani, internat in unitatea medicala din municipiul Vaslui,  a fost confirmat ca infectat cu virusul COVID-19 . Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, a fost informat in seara zilei de luni, 23 martie despre rezultatul testului . Acestia urmeaza cel mai probabil sa ia o serie de masuri in acest sens .Confirmarea diagnosticului a stârnit îngrijorare în rândul cadrelor medicale de la Secţia Boli Infecţioase, acolo unde bărbatul a fost tratat în ultimele patru zile, până la sosirea rezultatelor.

Stirea intiala

In data de 19 martie, la Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, a fost internat un tanar in varsta de 31 de ani, care tocmai venise din Anglia si era suspectat ca ar fi infectat cu virusul COVID-19.
Initial, tanarul se afla in autoizolare in casa unde locuia cu mama sa, insa mai apoi a inceput sa se simta rau, sa aiba febra si sa tuseasca, motiv pentru care a sunat la 112.

Chiar si in aceste conditii, tanarul a fost preluat de catre ambulantieri fara izoleta, deoarece SAJ Vaslui nici nu dispune de o asemenea targa, la nivelul judetului doar ISU dispunand de un asemenea echipament.
Desi acesta este internat din data de 19 martie si i-au fost prelevate probe pentru depistarea virusului, rezultatele nu au venit nici pana la aceasta ora.

Tanarul se afla sub tratament si nici nu este cunoscut cu alte afectiuni, insa,  potrivit surselor ziarului Adevarul, starea acestuia se inrautateste, motiv pentru care urmeaza sa fie transferat la Terapie Intensiva.

Vom reveni cu detalii!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img