joi, 28 martie, 2024

UPDATE:Vaslui: Bebelus transportat de urgenta la spital.Vezi motivul

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Micutul copil a inhalat vaporii unei substanţe iritante, s-a intoxicat, cel mai probabil, cu gaz de la un spray lacrimogen pulverizat în scara blocului.

‘Bebeluşul a ajuns la spital cu o stare de agitaţie psiho-motorie, cauzată cel mai probabil de gazul iritant de la un spray lacrimogen, care ar fi fost pulverizat pe casa scării blocului. Părinţii acestuia le-au spus medicilor că bebeluşul a avut dificultăţi de respiraţie. Copilul a fost echilibrat, se află internat în secţia de pediatrie şi este în afara oricărui pericol’, a declarat miercuri, managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Autoritatile locale efectuează in continuare cercetări pentru a se stabili cu exactitate cursul nefericitului eveniment

Stirea Initiala:In aceasta dimineata,un bebelus in varsta de trei luni din municipiul Vaslui a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, dupa ce s-a intoxicat cu o substanta iritanta aruncata pe scara blocului.

‘La numarul de urgenta 112 s-a facut o solicitare pentru un copil in varsta de trei luni, intoxicat cu vapori de substanta iritanta, aruncata pe scara blocului. Copilul a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale’, a declarat managerul Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) Vaslui, Aurora Popa.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui urmeaza sa stabileasca in ce imprejurari s-a petrecut incidentul si ce substanta a fost folosita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img