sâmbătă, 20 aprilie, 2024

UPDATE VASLUI: Doi barbati au decedat, loviti de fulgere

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Doi oameni din judetul Vaslui au decedat in dupa amiaza zilei de miercuri, 20 septembrie, dupa ce au fost loviti de fulgere.
  
Ambele victime sunt de sex masculin. Unul, in varsta de 69 de ani, din localitatea Puscasi, lucra la vie in timpul furtunii, iar cel de-al doilea, de 49 de ani din localitatea Cetatuia, comuna Puiesti, se afla cu animalele in camp.

 “Pentru salvarea barbatului din Puiesti a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui cu medic, care nu l-a mai putut salva. Pentru barbatul din Puscasi a intervenit la locul solicitarii un echipaj SMURD de terapie intensiva.” Declara purtatorul de cuvant din cadrul Prefecturii Vaslui .
 

STIREA INITIALA : Doua persoane, un barbat din localitatea Puiesti, in varsta de 49 de ani, cioban la o stana, si o femeie in varsta de 64 de ani, din Puscasi, care lucra la vie, au fost lovite de fulger. Doua echipaje de la ambulanta au fost trimise la fata locului. In cazul ciobanului s-a constatat decesul, iar femeia din Puscasi este resuscitata de echipajul medical in aceste momente.

Stire in curs de actualizare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img