joi, 28 martie, 2024

UPDATE : Vizita premierului in judetul Vaslui a fost anulata . Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: 

Surprize, surprize! Premierul României, Viorica Vasilica Dancila, a anulat întâlnirea care ar fi trebuit sa aiba loc, mâine 23 Octombrie.

 

Programată in jurul orei 15:30 la Primăria Barlad, aceasta întrevedere va avea loc între primarul Dumitru Boros si vicepremierul Paul Stanescu.

Acesta va veni însoțit de un ministru secretar de stat si va ajunge in sediul autoritatii locale după întrevederea care va avea loc la URB. Rămâne de văzut dacă la Vaslui, la sediul Consiliului Județean va mai fi semnat contractul așteptat de zeci de ani de barladeni- șoseaua de centura.

STIRE INITILA :Autoritatea locală bârlădeană se pregătește de o vizită importantă! În câteva zile, premierul României Viorica Vasilică Dăncilă va ajunge și în “ orașul lui Cuza”. 

Edilul șef, Dumitru Boroș, a anunțat într-o conferință de presă susținută duminică la prânz că marți, 23 Octombrie în jurul orei 15,premierul României va fi prezent la Bârlad. 

“ Este o vizită pe care o așteptăm și dorim să îi cerem ajutorul în câteva proiecte pe care nu le putem realiza cu bani de la bugetul local. Este vorba de reconsolidarea Colegiului Național “ Gheorghe Roșca Codreanu”, reconsolidarea unui corp de la spitalul bârlădean. Voi mai discuta cu dumneaei și despre Centenar, câteva aspecte importante” a declarat Dumitru Boroș
Conform surselor noastre , Premierul va semna marți contractul de începere a lucrărilor șoselei de centură la sediul Consiliul Județean Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img