sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Urmarit international, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera vasluieni au depistat si retinut un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova, urmarit international, pe numele caruia era emis un mandat de executare a unei pedepsei privative de libertate, de autoritatile din Franta pentru savarsirea unor infractiuni de furt calificat din domeniul privat.

In data de 11 octombrie, in jurul orei 07.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare in tara, Iurie C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 39 de ani, pasager intr – un microbuz inmatriculat in R. Moldova.

La controlul specific, politistii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului era emis un mandat de arestare, de catre autoritatile franceze, la data de 12.07.2016, deoarece persoana avea de executat o pedeapsa privativa de libertate de 10 ani, pentru savarsirea unor infractiuni de furt calificat din domeniul privat, pe teritoriul Frantei.

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img