vineri, 29 martie, 2024

Urmeaza o perioada neagra pentru 4 zodii. Totul se prabuseste, dar li se da o sansa

Distribuie:

Publicat:

Berbecii, Racii, Balantele si Capricornii, precum si cei care au ascendentul in semnele acestea vor fi afectati in perioada urmatoare.

HOROSCOP. Berbecii, Racii, Balantele si Capricornii vor resimti mai pregnant retrogradarile lui Saturn si Pluto, scrie dcnews.ro.

„Suntem luati pe sus de retrogradarile lui Saturn si Pluto, ambele flancand Nodul Sud, in semnul Capricornului. Saturn va retrograda pana in data de 18 septembrie, iar Pluto pana pe 3 octombrie. Perioada in care vom fi nevoiti sa reevaluam corect toate situatiile de viata pe care le-am inchis superficial. Trecutul ne va pandi in fiecare zi si nu ne va da pace deloc.

Va trebui, verb care ii place la nebunie lui Saturn, sa acceptam ca nu avem putere in fata timpului, ca suntem simpli muritori si ca, daca vom cauta scurtaturile, ne vom autosabota singuri, mai devreme sau mai tarziu. Nu ne place sa iesim din zona de confort deloc si cand avem de dat examene de maturitate ne fastacim ca niste copii.

Evenimentele date de aceste retrogradari langa Nodul Sud ne vor face sa strigam ca nu este corect, ca viata nu ne compenseaza, ca suntem victime sigure orice am face. Dar realitatea este ca nu ne-am facut bine lectiile, ca am pierdut timpul pe lucruri de nimic si ca nu putem ingrasa porcul in ajun.

Vestea buna este ca ni se va mai da o sansa, dar doar daca suntem de acord sa o luam de la zero, sa reconstruim caramida cu caramida, daca nu vom mai da vina pe altcineva si daca vom deveni rabdatori”, a spus Daniela Simulescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img