joi, 28 martie, 2024

Va fi infiintat un nou minister! Ce rol va avea

Distribuie:

Publicat:

In PSD se discuta foarte intens despre o schimbare a strcuturii guvernamentale. Unele ministere vor fi comasate, dar apar si ministere noi. Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau a explicat ca se ia foarte serios varianta se fie infiintat Ministerul Fondurilor Europene, institutie de sine statatoare.

”Cred ca noi trebuie sa avem Ministerul Fondurilor Europene ca Minister de sine statator, pe care trebuie sa-l intarim, un minister de la care exista mari asteptari si care trebuie sa performeze in anul 2018. Impreuna cu colegii de coalitie vom gasi cele mai bune solutii pentru a avea o guvernare mai pragmatica si cu mai putina birocratie”, a declarat Niculae Badalau, la Digi24.

De asemenea, acesta a explicat ca vor fi si restructurari in Guvern, viitorul Cabinet urmand sa aiba doar 16 sau 17 ministere.

„La ultimele declaratii ale presedintelui partidului, Liviu Dragnea, si ale premierului s-ar dori o noua arhitectura a Guvernului. Tinand cont de acest lucru, CEx-ul va lua decizia. Ne dorim un Guvern mai suplu. Probabil, undeva la 16 sau 17 ministere”, a spus Niculae Badalau.

Badalau a tinut sa dea asigurari ca cei de la ALDE nu vor pierde niciun minister la comasare.

”Nu cred ca vor pierde nimic, inca sunt discutii informale, dar vom discuta foarte serios cu colegii din coalitie”, a mai precizat presedintele executiv al PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img