sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu poarta doliu si la 6 ani de la moartea regretatului regizor!

Distribuie:

Publicat:

Desi nu s-a remarcat ca o prezenta mondena, Dana, vaduva regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, a atras, de-a lungul timpului, atentia publicului. Motivul a fost, probabil, diferenta de varsta care a existat intre cei doi soti, respectiv 46 de ani. Multi aproape ca puneau pariu ca Dana isi va gasi rapid un iubit dupa moartea cineastului! Ceea ce nu s-a intamplat.

Nu a renuntat la doliu

A durat sase ani pana cand Dana sa-si gaseasca un nou partener de viata. Noul sau iubit este medic. Unul reputat, care, de-a lungul timpului, a tratat personaje celebre din tara. Barbatul lucreaza, in prezent, la Spitalul Elias din Capitala. Cei doi au o relatie frumoasa. Acest lucru nu o determina, insa, pe Dana sa renunte la doliu.

Imbracata in negru, vaduva regretatului regizor a manevrat mai multe ghivece cu flori, dar si cateva buchete. Daca plantele au ajuns la mormantul lui Sergiu Nicolaescu sau daca le-a primit de la actualul iubit doar ea stie. Cert este ca Dana isi vede, in continuare, de viata. Nu are, pur si simplu, niciun motiv sa ascunda faptul ca are o relatie cu un barbat de succes, dupa decesul sotului. Important este, insa, ca nu l-a uitat pe cel cu care a fost maritata pana acum aproape sapte ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img