marți, 16 aprilie, 2024

Valentina Pelinel, pe lista rusinii

Distribuie:

Publicat:

Nume sonore pe lista datornicilor, publicata de ANAF. De la oameni de afaceri, primari, vedete, multi figureaza cu datorii la stat. Printre acestia se numara si Valentina Pelinel.

Vedeta figureaza cu obligatii fiscale restante in valoare de 14.071 lei. Intrebata de Click despre datorie, modelul a declarat ca suma restanta are legatura cu terenurile detinute de fostul sot.

Cu toate acestea, si Cristian Boureanu s-a dezis de aceasta restanta. “Nu am avut si nici nu am vreo datorie la stat. Din pacate, apar pe aceasta lista atat eu, cat si fratele meu, din cauza ca unele banci, care ne-a executat terenurile inca de acum doi ani, nu s-au dus sa le inscrie pe numele lor. Bancile sunt obligate de lege sa achite si aceste restante. Daca nu se duc sa le inscrie, cei care le cumpara nu pot construi nimic pe ele pana cand nu sunt achitate impozitele. Dovada ca si eu apar pe aceasta lista cu domiciliul in sectorul 6, desi mi l-am schimbat de un an. Acum, terenurile pe care eu le am in proprietate au toate impozitele achitate la zi”, a declarat Cristian Boureanu pentru Click.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img