sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vama Albita : 30 mai 2019 – Ziua Directiei Generale Anticoruptie – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, 30 mai, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vaslui, în parteneriat cu Instituția Prefectului Vaslui și Servicul Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, au organizat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, o activitate de prevenire anticorupție cu prilejul împlinirii a 14 ani de la înființarea Direcției Generale Anticorupție.

Cu acest prilej, au fost înmânate cetățenilor care au tranzitat Punctul de Trecere a Frontierei Albița pliante cu atribuțiile Direcției Generale Anticorupție, precum și cu linia Call Center a Direcției Generale Anticorupție 0800.806.806.

De asemenea, cetățenilor au primit și un chestionar denumit simbolic “5 momente de sinceritate” prin care li s-a cerut să răspundă, sub protecția anonimatului, la 5 întrebări referitoare la fenomenul corupției.

Reamintim faptul că, cetățenii pot face sesizări din domeniul de competență al D.G.A la adresa de e-mail vaslui.dga@mai.gov.ro, telefonic la 0235/303.282 sau la sediul S.J.A. Vaslui, din municipiul Vaslui, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 25.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img