joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA : Alcool si tigari de contrabanda, descoperite ascunse intr-un autocar

Distribuie:

Publicat:

In Punctul de Trecere a Frontierei Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit ascunse in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, intr-un autocar, 500 de pachete de tigari fara marcaje fiscale si 18 litri de alcool.

In ziua de 8 octombrie, in jurul orei 06.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, S.O., cetatean roman si R. Moldova, in varsta de 35 de ani, conducand un autocar inmatriculat in R. Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport si persoanelor, echipa comuna de control formata  din politisti de frontiera si lucratori vamali descoperind astfel, ascunse deasupra unei roti din spate, sub treptele scarii din fata si a culoarului de control ale autocarului, cantitatea de 500 pachete tigari, fara marcaje fiscale si 18 de litri vodka.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii bunurilor descoperite in valoare totala de  2.650 lei si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img