sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VAMA ALBITA:Asigurare auto de peste 800 lei moldovenesti, falsa

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au sanctionat, conform prevederilor legale, un barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, care a prezentat la controlul de frontiera un document fals pentru autovehiculul pe care il  conducea.

La sfarsitul saptamanii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Ion P., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 32 de ani, care conducea un autovehicul marca Skoda Superb, inmatriculat in R. Moldova.

La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurarii tip carte verde, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals total.

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca a procurat documentul de la o societate de profil din Chisinau, R. Moldova, contra sumei de 830 lei moldovenesti si ca nu are cunostinta despre faptul ca acesta este fals.

Pe numele persoanei in cauza, politistii de frontiera au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img