joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA: Cetatean din R. Moldova urmarit international, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un cetatean din Republica Moldova, urmarit international, pe numele caruia era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare in vederea predarii sau extradarii, emisa de autoritatile din Germania.
Joi, 16 martie., in jurul orei 19.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, calatorind ca pasager intr-un microbuz inmatriculat in Republica Moldova, cetateanul din Republica Moldova Ion M., in varsta de 34 de ani. 
“La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare in vederea predarii sau extradarii, emis de autoritatile din Germania deoarece persoana avea de executat o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea  de infractiuni contra proprietatii private pe teritoriul Germaniei.” declara Irina Mirica, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui
Ion M. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img