sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VAMA ALBITA:Documente false, depistate la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera huseni au depistat un cetatean roman care a prezentat la controlul de frontiera documente false pentru autoturismul pe care il conducea.
 
In data de 19 septembrie, in jurul orei 09.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru a iesi din tara, cetateanul roman Andrei V., in varsta de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Alfa Romeo, inmatriculat in Bulgaria.

“La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului de inspectie tehnica periodica  si a certificatului de inspectie tehnica periodica pentru autoturismul marca Alfa Romeo, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentele nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unora autentice, acestea fiind false.”declara Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

In legatura cu cele constatate, Andrei V. a declarat ca a achizitionat autoturismul in cauza la inceputul anului curent, din municipiul Hunedoara, de la un cetatean roman, ocazie cu care a primit si documentele prezentate la controlul de frontiera  si ca nu are cunostinta ca acestea sunt false ori falsificate.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img