joi, 28 martie, 2024

VASLUI: 7 ZILE DE ACTIUNE, PENTRU SIGURANTA PARTICIPANTILOR LA TRAFIC

Distribuie:

Publicat:

Pentru ca viteza, alcoolul la volan, abaterile savarsite de catre pietoni in trafic si neacordarea prioritatii de trecere reprezinta unele dintre principalele cauze care conduc la accidente pe drumurile publice, Politia Romana va intensifica actiunile in strada,  in perioada 13 – 19 noiembrie.

Obiectivul principal al politistilor este salvarea de vieti si prevenirea accidentelor rutiere prin depistarea si sanctionarea celor care pun in pericol siguranta traficului.

Pe parcursul acestei saptamani, politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui vor organiza filtre si actiuni in strada, utilizand aparate radar.

In ziua de 13 noiembrie, politistii  rutieri si de ordine publica vor utiliza permanent semnalele luminoase ale autospecialelor. Toti conducatorii de autovehicule verificati vor fi testati in vederea depistarii si sanctionarii faptelor de conducere pe drumurile publice a autovehiculelor de catre persoane aflate sub influenta bauturilor alcoolice.

Ziua de 14 noiembrie va fi dedicata combaterii neacordarii prioritatii de trecere pietonilor si vehiculelor.

Miercuri, 15 noiembrie, actiunile vor viza combaterea abaterilor savarsite de pietoni. Cei care vor stationa sau se vor deplasa neregulamentar pe drumurile publice vor fi in vizorul politistilor.

Actiunile de joi vizeaza  sanctionarea celor care nu acorda prioritate de trecere pietonilor sau vehiculelor.
In perioada 17 – 19 noiembrie, actiunile vor fi intensificate pentru depistarea celor care conduc cu viteza excesiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img