vineri, 29 martie, 2024

Vaslui : Barbat arestat dupa ce a incalcat ordinul de restrictie impotriva tatalui sau

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 48 de ani, din municipiul Vaslui, a fost retinut de catre politistii vasluieni, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de amenintare, nerespectarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie provizoriu, distrugere si violare de domiciliu impotriva tatalui sau.

Politistii Municipiului Vaslui din cadrul Biroului de Ordine Publica au fost sesizati de un barbat in varsta de 72 de ani, din Vaslui, cu privire la faptul ca propriul sau fiu, a incalcat ordinul de restrictie.

Barbatul nu se afla la prima abatere de acest gen, ultima data el deplasandu-se la locuinta batranului in noaptea de 22 martie, unde a distrus un grilaj metalic de protectie a geamului si a patruns in locuinta.

Din acest motiv, barbatul este cercetat pentru infractiunile de amenintare, nerespectarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie, nerespectarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie in forma continuata, distrugere si violare de domiciliu.

Impotriva lui s-a dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmand sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui pentru o noua masura preventiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img