joi, 28 martie, 2024

Vaslui : Barbat plasat in control judiciar dupa ce a furat mai multe sticle de alcool

Distribuie:

Publicat:

Politistii din cadrul  Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au probat activitatea infractionala a unui barbat de 29 ani, din municipiul Vaslui, judetul Vaslui, banuit de comiterea mai multor infractiuni de furt calificat.

Miercuri, 8 ianuarie, Politia Municipiului Vaslui a fost sesizata prin plangere de catre seful unei statii de carburantii din localitate, cu privire la faptul ca, in ziua de 03 ianuarie, o persoana necunoscuta a sustras o sticla de bauturi alcoolice de pe un raft al magazinului.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit identitatea persoanei banuite, respectiv un barbat de 29 de ani din municipiul Vaslui. Totodata  au stabilit si faptul ca, barbatul este banuit de comiterea altor patru furturi, din incinta unor societati comerciale vasluiene, prejudiciul total fiind de aproximativ 1000 lei.

In urma probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe barbat pentru o perioada  de 24 ore, iar in cursul zilei de joi, 9 ianuarie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui, care a dispus masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img