vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui : Barbati retinuti pentru vatamare corporala si tulburarea ordinii si linistii publice

Distribuie:

Publicat:

Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au probat activitatea infractionala a trei barbati din Draxeni, comuna Rebricea, judetul Vaslui, banuiti de comiterea infractiunilor de vatamare corporala si tulburarea ordinii si linistii publice.

In noaptea de 11/12 ianuarie., ora 23:15, persoanele cercetate au agresat doi barbati, aflati in fata unui bloc din zona strazii Feroviari, din municipiul Vaslui.  Urmare a agresiunilor suferite, victimele  au fost transportate la spital cu leziuni traumatice in zona membrelor inferioare si a capului.

Politistii vasluieni au stabilit identitatea agresorilor, acestia fiind trei barbati cu varste cuprinse intre 19 si 24 de ani, din comuna Rebricea.  Persoanele agresate sunt din Vaslui si au varsta de 30, respectiv 35 ani. Totodata, a fost stabilit si faptul ca agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict petrecut in aceeasi seara, cand unul dintre agresori ar fi avut o disputa verbala cu un grup de tineri intre care se aflau si persoanele vatamate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img