vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui : Bataie ca in filme in fata unei carciumi

Distribuie:

Publicat:

 

Terasa unui bar din judetul Vaslui s-a transformat in ring de box, dupa ce doi indivizi s-au luat la bataie. Unul dintre ei a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost lovit fara mila cu pumnii si picioarele de celalalt individ.

 

Desi victima a depus o plangere la politie, a fost prea tarziu caci agresorul a plecat din tara.

 

Toata scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere, dar si de ochii martorilor prezenti care insa nu au intervenit.

 

Din imagini se vede clar cum intre cei doi initial izbucneste un conflict verbal, dupa care Vasile Mihalache, isi loveste adversarul cu capul in gura, apoi se napusteste asupra lui cu pumni si picioare. Imediat dupa bataie, agresorul dispare fara urma.

 

Victima, un tanar in varsta de 21 de ani, tot din Miclesti, a ajuns lovit crunt si in stare de soc la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui de unde a primit 15 zile de ingrijiri medicale.

Se pare ca intre cei doi neintelegerile sunt mai vechi si la baza lor sta doar firea dificila a agresorului. Barbatii ar fi la a doua altercatie de acest gen, iar sansele ca agresorul sa fie tras la raspundere sunt foarte mici.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img