vineri, 19 aprilie, 2024

VASLUI: Campionatul National de karate traditional, zona Moldovei

Distribuie:

Publicat:

Prefectul Isabel BOGDAN a participat, in calitate de invitat, la deschiderea Campionatului National de karate traditional, pentru copii, zona Moldova.

Concursul a fost organizat de Clubul “Karate Kensei” Vaslui si a adunat aproape 250 de copii de la 16 cluburi din judetele Moldovei, care au concurat pentru un loc la turneul final al Campionatului National.

 „E o bucurie sa vezi atatia participanti la o competitie de karate. Felicitari domnului Constantin Roznov pentru implicare. E o un exemplu de promovare a sportului in randul copiilor, mai ales ca lumea karate-ului promoveaza educatia, disciplina, formand caractere puternice. Cred ca invitatii Vasluiului s-au simtit bine la noi si au plecat de aici cu cele mai frumoase amintiri. Sper ca presedintele Federatiei sa se gandeasca pe viitor la organizarea unui turneu final la Vaslui”, a declarat prefectul Isabel BOGDAN.

La festivitatea de deschidere a fost prezent si primarul Vasile Paval, care a tinut sa multumeasca Federatiei Romane de Karate Traditional (FRKT) pentru incredere, mai ales ca Vasluiul se afla la al patrulea an consecutiv de cand organizeaza un asemenea turneu.

Organizatorul principal al Campionatului National de karate traditional la copii, zona Moldova, Constantin Roznov, a tinut sa ofere o inalta tinuta turneului, suprinzandu-i pe sportivi in privinta conditiilor excelente de concurs.

“Este pentru al patrulea an consecutiv cand am avut onoarea sa organizam acest campionat. Este o bucurie pentru noi si sper sa fi fost la inaltime si de aceasta data. Sunt multumit de modul cum s-a desfasurat competitia. Chiar suntem mandri ca am reusit sa aducem aceasta competitie de nivel national la Vaslui. Multumim primariei pentru implicare. Rezultatele sunt dintre cele mai bune”, a declarat Sensei Constantin Roznov, presedintele CS “Karate Kensei” Vaslui.

La eveniment a fost prezent presedintele FRKT, Nicolae Marandici, care a fost incantat de modul cum a fost organizata intrecerea si a tinut sa multumeasca Primariei Vaslui, pentru parteneriatul incheiat cu CS “Karate Kensei” in asigurarea celor mai bune conditii de organizare a turneului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img