vineri, 26 aprilie, 2024

Vaslui: DACA SUNTETI IN CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA, AVETI DE UNDE ALEGE

Distribuie:

Publicat:

Cine isi cauta un loc de munca trebuie sa stie, ca la aceasta ora in judetul Vaslui sint joburi vacante in administratie (autoritati si institutii publice). Este vorba de posturi de director, consilier, inspector, auditor,referent.                                                                                                                           

Cantina de Ajutor Social Barlad organizeaza concurs pentru ocuparea functiei contractuale de executie vacante, perioada neterminata, de contabil IA din cadrul Cantinei de Ajutor Social Barlad. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare.                                                     

  Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei contractuale sunt:
studii economice;
vechime in specialitate 6 ani 6 luni;
competente operare calculator;
lucru in echipa.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

01 – 09 februarie 2018, ora 14:00: data limita pentru depunerea dosarelor;
12 februarie 2018, ora 09:00: proba scrisa;
16 februarie 2018, ora 09:00: proba interviu.

Institutia Prefectului – Judetului Vaslui organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante de inspector, clasa I, grad profesional superior, in cadrul Serviciului Financiar si Resurse Umane,Compartimentul IT si Achizitii Publice.
Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generaleprevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.     Concursul se va organiza conform calendarului urmator:
16 februarie 2018, ora 10.00: proba scrisa;
19 februarie 2018, ora 14.00: proba interviu.

   Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacante de auditor, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Primariei municipiului Barlad, judetul Vaslui.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generaleprevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

05 februarie 2018: termenul limita pentru depunerea dosarelor;
15 februarie 2018, ora 10:00: proba scrisa;
data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

                                            

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img