vineri, 19 aprilie, 2024

VASLUI: Diana Bogos, campioana la tineret

Distribuie:

Publicat:

Diana Bogos confirma faptul ca titlul balcanic obtinut la Under 20 in proba de 800 m nu a fost intamplator. Eleva Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a devenit campioana nationala la atletism in sala, tineret, dupa ce a trecut a treia linia de sosire in proba de 800 m, cu timpul de 2:08.33. Rezultatul reprezinta o performanta pentru vasluianca, obtinand, tototada, si medalia de bronz la senioare. Timpul obtinut este unul extraordinar, Diana Bogos bifand un nou record personal. Ea a tinut, la final, sa multumeasca antrenoarelor, Viorica Pintilie si Elena Bogos, pentru increderea acordata.

La 400 m, atleta a trecut a cincea linia de sosire, fiind al doilea timp la tineret, ce i-a adus un titlu de vicecampioana nationala la aceasta categorie de varsta.

LPS Vaslui a mai avut-o in concurs pe Georgiana Nedelea, care a concurat la 1.500 m si 3.000 m. Cea mai buna performanta a obtinut-o la 3.000 m, unde a fost a saptea, fiind de altfel cea mai tanara sportiva din concurs.
Eleva profesoarelor Viorica Pintilie si Elena Bogos si-a imbunatatit timpii si la 1.500 m, insa cele doua antrenoare o pregatesc, deja, pentru proba de 3.000 m, unde spera sa obtina noi performante notabile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img