joi, 28 martie, 2024

Vaslui : Doi tineri, arestati la Londra, dupa ce au ucis cu salbaticie un sucevean

Distribuie:

Publicat:

Doi tineri in varsta de 23 de ani, din comuna Zorleni, judetul Vaslui au fost arestati la Londra, dupa ce au ucis un tanar din Suceava plecat la munca dupa un trai mai bun.

Ciprian Victor Mandachi si Alin Roman Mihai sunt tinerii arestati de politistii londonezi pentru crima pe care au comis-o in noaptea de 9 spre 10 martie, intr-o statie de metrou din Londra.

Acestia s-au intalnit cu victima, Florin Pitic, in varsta de 20 de ani din comuna Vicovu de Sus, judetul Suceava, care, impreuna cu un prieten se intorceau de la un club de noapte. Si-au amintit in acel moment ca in club s-au certat tot cu un tanar din aceeasi localitate dar care insa nu avea nici o treaba cu el si au inceput sa-l loveasca cu pumnii si cu picioarele.

Intr-un moment in care unul dintre batausi ii da victimei un pumn in fata, tanarul cade si se loveste cu capul de beton. Cand au vazut ca acesta nu mai misca, ucigasii au luat-o la fuga.
Desi martorii la agresiune au sunat la Ambulanta, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata lui Florin Pitic.

Ucigasii s-au predat insa la Politie pe 11 martie si au fost imediat retinuti pentru omor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img