sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VASLUI: Hagi al minifotbalul vine la Winter Cup

Distribuie:

Publicat:

Dintre echipele invitate din afara judetului la editia din acest an a Winter Cup si-a anuntat prezenta si Auto-Driver Premier Soft Iasi, echipa ce activeaza in cel mai puternic campionat de minifotbal din tara.

Formatia ieseana are in componenta campioni europeni de minifotbal si jucatori care activeaza in acest moment in echipa nationala de minifotbal a Romaniei.

Printre acestia se regaseste si cel mai bun jucator roman de minifotbal. Este vorba despre Ionut Stirbet, zis ”FeCe”, care a castigat de 9 ori campionatul de minifotbal din Iasi, cu trei echipe diferite. La nivel national a jucat 5 finale, din care a castigat 4, trei cu Magic Iasi si una cu AldoorMagic AutoDriver Iasi. A castigat Cupa Romaniei, Supercupa Romaniei, Cupa Magic, Cupa Unirii, Memorialul ”Mitu Danila”, Cupa Vatra Dornei, etc. La nivel international are 3 titluri europene cu nationala Romaniei de minifotbal si titlul mondial in Brazilia.

Tot la echipa ieseana se mai regaseste Marian Anton, cel mai bun marcator al minifotbalului iesean.

Organizatorul Winter Cup, Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Vaslui, anunta o editie puternica, la care s-au inscris pana acum 24 de echipe, din care sapte din afara judetului. La turneul old-boys sunt inscrise doar patru echipe, insa se mizeaza pe mai multe participante.

La turneul Open sunt inscrise 13 echipe din judet, la care se adauga alte sapte din afara judetului.

”Mai avem discutii cu inca 15 echipe pentru turneul Open, asa ca ne asteptam la o participare mai mare din judet. La Under 19 mizam pe participare a zece echipe, iar la futsal am invitat echipele de la Under 19 si intentionam sa organizam sectiunea pe doua grupe valorice, la care cele de Under 19 sa fie separate de celelalte echipe. Avem de gand sa organizam si un demonstrativ la futsal. Suntem in discutii cu o echipa de liga a doua si prima liga. Vedem ce putem aduce la eveniment”, mai declarat Bogdan Gheorghita, presedintele AJF Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img