vineri, 29 martie, 2024

VASLUI:Hany Ragab nu renunta la fotbal

Distribuie:

Publicat:

La 37 de ani, Hany Ragab este unul dintre cei mai buni fotbalisti din liga a treia din Romania. Campion in Egipt, jucatorul nu renunta la visul sau de a evolua in prima liga. El spera sa faca pasul in liga a doua cu Atletico Vaslui.

““37 de ani inseamna pentru mine o pierde de un an sau ani pentru a fi in fotbalul de performanta. In Romania, cluburile se uita mai intai la varsta si mai putin la ceea ce face jucatorul pe teren. E pacat ca nu se pune accent pe valoare si pe ceea ce e capabil sa faca jucatorul. Insa, indiferent de ceea ce se va intampla, nu voi renunta la fotbal. Este pasiunea mea si sunt convins ca pot juca pana la 45 de ani. Atat timp cat pot alerga si simt ca pot evolua la nivel inalt, nu voi da inapoi. Important e sa am o viata sanatoasa, asa cum am fost format de mic”, a spus jucatorul.

Chiar daca nu a facut pasul catre prima liga, mijlocasul ofensiv al vasluienilor este unul dintre cei mai buni marcatori din liga a treia, avand 12 goluri marcate, cu patru mai putine fata de liderul golgheterilor, colegul de echipa Valentin Buhacianu.

“Sa fii al treilea marcator in liga a treia, e o onoare. Inseamna mult pentru mine. Imi doresc sa fiu numarul unu. Am aceasta sansa, daca voi duce la capat tot sezonul”, a completat Hany Ragab.

Totusi, egipteanul regreta ca nu a facut pasul catre Europa ceva mai devreme. El pariaza pe Atletico, pe care o vede o viitoare candidata la promovare in liga secunda.

„Imi pare rau ca nu am venit mai devreme in fotbalul european. Mi-as fi dorit sa se intample asta cu cativa ani in urma. Sunt trist, insa sper ca Atletico Vaslui sa ma ajute sa revin in prim planul fotbalul european, prin promovarea in liga a doua. Ar fi o multumire mare pentru mine. In acest an e o sansa imensa pentru Atletico sa promoveze. Merita ca Vasluiul sa aiba echipa in liga secunda”, a conchis Hany Ragab.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img