joi, 25 aprilie, 2024

VASLUI: Liceul ”Emil Racovita” (fete) si Colegiul Economic ”Anghel Rugina” (baieti), noile campioane la volei

Distribuie:

Publicat:

Sala de sport a Scolii ”Mihail Sadoveanu” Vaslui a fost mai animata ca niciodata. Zeci de elevi, sustinatori ai echipelor participante la etapa judeteana a Olimpiadei Sportului Scolar la volei, au oferit o atmosfera de vis, demna de marile arene sportive.

Astfel, elevii participanti au fost la inaltimea colegilor, oferind meciuri de neuitat. Prima finala a fost la fete, liceele ”Mihail Kogalniceanu” (LMK) si ”Emil Racovita” luptandu-se pentru intaietate. Au fost doua seturi, in care fetele au luptat pentru fiecare minge, suspansul persistand pana la final. S-a impus echipa pregatita de profesoara Daniela Ciuraru, avand in componenta fete care au evoluat impreuna inca din clasa a cincea, cand erau eleve la Scoala ”Mihail Sadoveanu”.

Si la baieti, finala, dintre Colegiul Economic ”Anghel Rugina” (CEAR) si LMK, a fost disputata. Primul set a fost cel mai palpitant, cele doua galerii oferind un adevarat infern in sala, bucurandu-se la fiecare reusita a colegilor.  CEAR Vaslui s-a impus cu emotii, scor 25-23, spre disperarea profesoarei Carmen Savescu, care de la 24-20, nu stia cum sa-si mai mobilizeze elevii pentru a castiga setul.

La al doilea set, elevii de la ”Rugina” si-au aratat valoarea, facand diferenta abia in partea a doua, impunandu-se, astfel, cu scorul de 25-18.

La etapa judeteana a ONSS au mai participat Colegiul National ”Gheorghe Rosca Codreanu” Barlad (fete si baieti) si Liceul ”Nicolae Iorga” Negresti (baieti).

Liceul ”Emil Racovita” si Colegiul Economic ”Anghel Rugina” vor reprezenta Vasluiul la faza regionala, programata in luna aprilie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img