vineri, 29 martie, 2024

Vaslui: Medalii pentru sportivii de la “Sulsa”

Distribuie:

Publicat:

CS “Sulsa” Vaslui a avut o comportare meritorie la Campionatul National de taekwondo, de la Iasi. Clubul a deplasat 24 de sportivi la competitie, obtinand 17 medalii, dintre care cinci de aur, sase de argint si sase de bronz.

Performer a fost Stefan Toma, cu o medalie de aur la tull, centura neagra 1 DAN, seniori, si doua medalii de bronz cu echipa, la lupta si tehnici speciale.

Aur a mai obtinut Rares Budai, la tull, centuri colorate, 8-10 ani masculin, si Alexandru Filip, la lupta seniori. Acesta a mai obtinut o medalie de argint la tull, centuri negre 1 Dan, iar cu echipa a obtinut alte doua medalii de bronz.

Cea de-a patra medalie de aur a fost obtinuta de David Andrei Buldum, la lupta juniori III, iar Robert Ignat a devenit campion la tehnici speciale, juniori II.

Rares Budai a mai obtinut o medalie de bronz la tehnici speciale, iar Ianis Andrei Gavrilut (lupta-juniori III), David Enaru (lupta-juniori III) si Ianis Gabriel Rapea (lupta-juniori II) au devenit vicecampioni nationali.

“Rezultatele sunt neasteptat de bune. Toti sportivii au avut comportari meritorii. Multumim parintilor sportivilor, Consiliului Judetean si Primariei Vaslui pentru sprijinul acordat”, a declarat Marius Ionicescu, presedintele CS “Sulsa” Vaslui.

Medalii de bronz au mai obtinut Catalin Adochiei (lupta-juniori I), Octavian Mihai Airinei (lupta-juniori III) si Octavian Mihai Taferca (lupta-juniori III).

De asemenea, echipa de lupte, juniori, a obtinut medalia de argint.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img