vineri, 29 martie, 2024

Vaslui : Opt copii condamnati de parinti sa traiasca la limita saraciei. Mama afirma : “N-a murit niciunul!”

Distribuie:

Publicat:

 

Situatie revoltatoare in satul Slobozia, Comuna Garceni, judetul Vaslui, unde parintii si-au tinut in frig, fara mancare si nespalati cei opt copii. Cel mai mare are 15 ani, in timp ce mezinul este un bebelus de doar doua luni.

 

Ovidiu Mititelu si Valerica Mandache, parintii celor opt fapturi, i-au condamnat pe acestia la o viata mizera desi venitul lor este unul suficient cat sa poti trai decent, iar pe langa ajutor social si alocatii, ei mai beneficiaza si de alti 2.600 de lei/ luna, cuantum ce reprezinta pensia de handicap a tatalui.

 

Chiar si asa, toti locuiau intr-o singura camera dintr-o casa ce sta sa pice, cu ferestre prin care suiera vantul iar ca sa se incalzeasca dadeau foc hainelor murdare si rupte.

 

Autoritatile locale s-au autosesizat in cazul celor opt micuti si au chemat Protectia Copilului Vaslui, care i-a gasit pe acestia murdari, flamanzi, dezbracati si chiar batuti. Pana si bebelusul de doua luni prezenta urme de violenta pe corp.

 

Nici in timpul vizitei reprezentantilor DGASPC Vaslui, parintii nu s-au comportat firesc, ba mai mult, desi copiii erau fara haine si papuci, plini de paduchi si piscati de purici, mama il brusca pe cel mic.

 

Fara nici o ezitare, reprezentantii DGASPC Vaslui i-au luat pe toti cei opt copii de langa parinti din pricina conditiilor de trai. In replica mama afirma ca le cumpara alimente si chiar nu umblau dezbracati.

Niciunul dintre cei doi nu inteleg motivul pentru care le-au fost luati copiii. "N-a murit nici un copil. De ce ni i-au luat? Noi pentru ce mai traim? O sa ne spanzuram amandoi.", au spus acestia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img