vineri, 29 martie, 2024

Vaslui: Pieton gasit mort pe marginea drumului din zona localitatii 7 CASE

Distribuie:

Publicat:

Un barbat a carui identitate nu a fost inca stabilita de catre politisti a fost gasit mort pe marginea drumului european E 581, in zona localitatii vasluiene 7 Case, politistii stabilind, in urma primelor cercetari, ca este victima unui accident al carui autor a fugit de la locul faptei.scrie mediafax.ro

 Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, trupul barbatului a fost observat pe marginea partii carosabile de catre un sofer care circula, in cursul noptii de marti spre miercuri, pe drumul european E 581, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ulterior, soferul a constatat ca pietonul este mort si, in consecinta, a alerta autoritati la numarul de urgenta 112.

Politistii deplasati la fata locului au constatat ca barbatul, in varsta de aproximativ 45 de ani, a fost victima unui accident rutier.

 “Pietonul prezenta multiple leziuni, in special la nivelul capului, suferite in urma unui eveniment rutier. In consecinta, politistii fac cercetari pentru stabilirea identitatii atat a victimei, cat si a autorului accidentului”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Cadavrul barbatului a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala Vaslui in vederea efectuarii autopsiei si stabilirii cauzei exacte a decesului.

sursa:mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img