miercuri, 24 aprilie, 2024

Vaslui : Prins baut la volan pe DN24A

Distribuie:

Publicat:

Politistii Sectiei 5 Politie Rurala Murgeni efectueaza cercetari fata de un barbat de 22 de ani, din Falciu, judetul Vaslui, depistat  in noaptea de 03/04 decembrie a.c. conducand un autoturism, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma cu doar 3 zile, la ora 23:00, politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Murgeni, cu sprijinul unei patrule a Politiei de Frontiera – Sectorul Berezeni, au depistat un autoturism care circula pe DN 24A, condus de catre un barbat de 22 de ani, din localitatea Falciu, judetul Vaslui, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma testarii cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care barbatul a fost condus la spital unde      i-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de "conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante", fapta prevazuta si pedepsita de articolul 336, alineatul 1 din Codul Penal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img