vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui: retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru mai multe infratiuni rutiere

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat de 24 de ani, din comuna Văleni a fost reținut de polițiștii rutieri pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere.

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat de 24 de ani, din comuna Văleni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

În seara de 20 mai , bărbatul a fost identificat de polițiști în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui.

Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul aparține unui tânăr de 19 ani, din comuna Văleni, care se afla în mașină și care i-a încredințat vehiculul deși cunoștea că acesta nu deține permis de conducere.

 Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, polițiștii rutieri l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, tânărul de 19 ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care cunoștea că nu deține permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img