miercuri, 24 aprilie, 2024

VASLUI: Si-a gasit sfarsitul strangulat de haturile de la caruta

Distribuie:

Publicat:

Sfarsit tragic pentru un vasluian in vârstă de 61 de ani din localitatea BEREASA, comuna DANESTI. Acesta si-a pierdut viata noaptea trecuta, strangulat de haturile de la caruta in care se deplasa catre casa.

Potrivit anchetatorilor, teribilul eveniment s-a petrecut chiar sub privirile neajutorate ale sotiei. Se pare ca cei doi soti se intorceau duminica noaptea de la un targ din localitatea BUHAIESTI. La un moment dat, barbatul a oprit sa adape animalele,  iar caii s-au speriat si au luat-o la goana pe camp. Din cauza faptului ca cei doi se aflau sub influenta alcoolului, dar si din cauza  terenului accidentat, oamenii au cazut din caruta, iar barbatului i s-a infasurat in cadere, haturile in jurul gatului, fiind tarat de animale cateva sute de metri. Animalele impreuna cu atelajul s-au oprit intr-o rapa.

Imediat la fata locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensiva Mobila, insa acestia nu au mai putut face nimic pentru barbatul care prezenta lividitati cadavrice si rigiditate. Ba mai mult, prezenta si un traumatism cranio –cerebral si o contuzie toraco-abdominala.

Femeia a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img