sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vaslui: Sportivi cu DAN la Liga de Est

Distribuie:

Publicat:

In perioada 20-22 ianuarie 2017, la Cluj Napoca, Clubul Liga de Est Vaslui a participat la Stagiul National pentru sportivi, antrenori si arbitri organizat de Federatia Romana de Taekwon-do ITF.

Au participat 22 cluburi din Federatia Romana de Taekwon-do ITF, cu 130 de sportivi la Stagiul Tehnic, 35 de antrenori la Cursul de perfectionare pentru antrenori si instructori si 88 de arbitri la Cursul de Arbitraj.

Sportivii clubului Liga de Est au participat la cursurile de Arbitraj (Mihai Hondru, Alin Zaharia, Popa Cristian), cursurile de Antrenori (Mihai Hondru, Alin Zaharia, Alexandru Coroi) si la stagiul Tehnic sportivii Gabriela Babii, Ana Maria Haisan, Teodor Dumitrascu si Dragos Florea.

Acest stagiu a fost un bun prilej de pregatire si verificare a sportivilor vasluieni inaintea Campionatului National pentru copii, juniori si seniori din 11-12 martie 2017, care se va desfasura la Iasi si inainte de Campionatul European de Taekwon-do ITF, din perioada 19 aprilie – 23 aprilie 2017, ce va avea loc la Sofia (Bulgaria).

La finalul stagiului au sustinut si promovat examenul pentru 1 dan sportivii Dragos Florea, Teodor Dumitrascu, Ana Maria Haisan si Gabriela Babii, iar Alin Zaharia pentru gradul de 3 dan.

Multumiri pentru ajutorul acordat SC Pancris SRL, Consiliul Judetean Vaslui, Primariei Vaslui si SC Pancarprod SRL, SC Badotherm-AMC Vaslui, si tuturor persoanelor implicate in dezvoltarea taekwon-do-ului in judetul Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img