vineri, 19 aprilie, 2024

Vasluian acuzat de viol. Victima este o minora de doar 11 ani

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au retinut un barbat, de 52 ani, din comuna Deleni  banuit de comiterea infractiunii de viol. Acesta a fost prezentat in fata instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva.
 
In ziua de 11 martie, am fost sesizati de reprezentantii unui centru pentru minori din municipiul Vaslui cu privire la faptul ca o minora, in varsta de 11 ani, beneficiara a centrului, ar fi fost victima unei infractiuni la viata sexuala, fapta comisa de tatal sau, in varsta de 52 ani, din comuna Deleni.

Politistii Sectiei de Politie Rurala 1 Vaslui au stabilit ca cele sesizate se confirma, fapta fiind savarsita in luna ianuarie 2016, in momentul in care minora se afla la locuinta parintilor.

In baza probatoriului administrat, barbatul a fost retinut de politistii Sectiei de Politie Rurala 1 Vaslui. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, respectiv Judecatoria Vaslui, cu propunere de arestare preventiva. Instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui si a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, pentru savarsirea infractiunii de viol.

Cazul a fost descoperit de reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui care consiliau minora si pe sora acesteia de 8 ani. Cele doua copile au fost preluate de reprezentantii DGASPC data fiind situatia conflictuala si tensionata din familie. Mama acestora era frecvent batuta de sot si desi reclama agresiunile la Politie isi retragea plangerile, ulterior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img