vineri, 29 martie, 2024

Vasluian retinut pentru infractiuni la regimul circulatiei rutiere

Distribuie:

Publicat:

Un barbat, in varsta de 36 de ani, din comuna Suletea a fost retinut de politisti fiind banuit de comiterea mai multor infractiuni la regimul circulatiei rutiere. 
   
Politistii din cadrul Politiei orasului Murgeni l-au retinut pentru 24 ore pe C. Narcis, de 36 de ani, din comuna Suletea, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a detine permis de conducere, vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

In dupa-amiaza de 31.03.2016, C. Narcis s-a deplasat cu autoturismul pe D.J. 244, pe raza comunei Suletea, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, autovehiculul a iesit in afara partii carosabile si a acrosat un barbat, de 48 de ani, din aceeasi localitate. Dupa producerea accidentului, C. Narcis a parasit locul faptei. Victima a fost transportata la Spitalul municipal de Urgenta ”Elena Beldiman” Barlad unde a fost diagnosticata cu „fractura clavicula si fractura glezna”.

    La scurt timp, in urma cercetarilor efectuate de politisti, C. Narcis a fost identificat la domiciliul sau. Barbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. La spital, acesta a refuzat insa si recoltarea de probe biologice.
    In urma verificarilor efectuate in baza de date privind detinatorii de permise auto s-a stabilit faptul ca C. Narcis are permisul de conducere retinut fiind cercetat pentru o infractiune la regimul circulatiei rutiere comisa in luna noiembrie 2015.

     Astazi, C. Narcis a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, respectiv Judecatoria Barlad cu propunerea de arestare preventiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img