joi, 28 martie, 2024

Vasluieni, astazi va fi frumos, insa de maine iarna isi intra in drepturi

Distribuie:

Publicat:

Potrivit meteorologilor, incepand de marti, 29 decembrie, iarna isi va intra cu adevarat in drepturi, insa zapada nu va fi prezenta. In unele regiuni temperaturile vor scădea si cu 13 grade Celsius. Vasluieni se pot bucura de vreme frumoasa si astazi, insa de maine lucrurile se vor schimba.  In toata tara, maximele nu vor mai depasi 6 grade, in afara de Olteania, unde se mai pot atinge 8 grade. In Muntenia si Dobrogea, insa, minimele vor ajunge pana la -6 sau chiar -7. In Moldova temperaturile pot cobori pana la -9 marti, 29 decembrie.

In centrul tarii se vor inregistra si minus 12 grade noaptea. In schimb, in Banat, minimele nu vor cobori sub minus 4 grade Celsius. Temperaturi negative vor fi si in Crisana si Maramures

La munte, probabilitatea pentru ninsori slabe, temporare, va creste pe 29 decembrie, apoi iar in primele zile ale noului an. In restul tarii vor fi doar precipitatii slabe, izolate, insa ploaia ar putea fi insotita si de lapovita, mai ales in Moldova. In vestul tarii, cerul va fi acoperit, dar sunt sanse reduse de precipitatii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img